Health check

 

Tegenwoordig lijden steeds meer mensen aan klachten die hun productiviteit flink in de weg kunnen staan.

Slapeloosheid, depressiviteit, rugklachten, vermoeidheid, allergieën en ziektes in welke vorm dan ook.

Vaak is de oorzaak een optelsom van het plegen van chronische roofbouw op het lichaam. De emotionele en fysieke klachten kunnen erg vervelend zijn voor de medewerker en de weerslag hiervan kan ook merkbaar zijn op de werkvloer. Daarnaast is de er de vervelende bijkomstigheid dat bij afwezigheid van de medewerker de kosten voor de werkgever flink op kunnen lopen.

Het voorkomen van klachten + een spoedig herstel bij ziekte kan veel winst opleveren.

De vitaliteit van een team kan bepalend zijn voor een compleet bedrijf. Want hoe iemand in  z´n vel zit, heeft direct invloed op de productiviteit op het werk.

Als werkgever profiteer je van een fitte werknemer, maar de werknemer zal overal ook meer energie hebben. Een win – win dus! 

Onderstaand de voordelen van een EMB health check;
-  een medewerker die goed in zijn vel zit, heeft meer energie, inspiratie, creativiteit en innovatie
-  de medewerkers zullen (weer) met meer plezier naar het werk gaan en hun werkzaamheden adequaat uit kunnen voeren
-  meer levensenergie betekent een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. 

Ogenschijnlijk gezond is niet hetzelfde als gezond en vitaal zijn. In de afgelopen maanden heb ik veel ogenschijnlijk gezonde mensen mogen testen met EMB. Veel van de geteste personen sporten, eten groenten en fruit, komen regelmatig buiten. Echter, uit ervaring blijkt dat veel mensen met tekorten, vage klachten of disbalans rondlopen, onderstaand mijn bevindingen;

  • 90% heeft vit B12 tekort
  • 90% heeft omega 3/6 disbalans
  • 85% heeft vit D tekort 
  • 85% heeft magnesium te kort
  • 80% verstoorde darmflora
  • 80% verlengde stress reactie


Bij een EMB test doen we een soort APK voor het lichaam. We nemen met een kleine prikpen wat bloed af uit de vinger. Dit bloed sturen we op naar het lab voor onderzoek. Wanneer ik de uitslag binnen krijg, kunnen we aan de slag met een specifiek advies op de persoon gericht. De EMB test wijst eventuele verstoring uit en geeft hiermee mogelijke oorzaken aan zodat er gericht aan verbetering gewerkt kan worden. Vaak zien we verschillende klachten terugkomen door een bepaald tekort of juist door een bepaalde hoge belasting. Bij de EMB test zoomen we in op veel verschillende verstoringen. Hierdoor krijgen de medewerkers meer inzicht in de essentiële rol van voeding, beweging, energie en stress binnen algehele vitaliteit beleving.


Weten wat ik voor jullie bedrijf kan betekenen?